Control z در گروه سریال های نمایشی و نوجوان قرار دارد. این مجموعه محصولی مکزیکی است که توسط کارلوس کوئینتانیلا ساکار ، آدریانا پلوسی و میگوئل مورنو تولید شده و توسط استودیو Lemon برای Netflix تولید شده است. اولین فصل کنترل Z در هشت قسمت 35 دقیقه ای برای بیننده نمایش داده می شود. در 23 ژوئن 2016 ، اولین فصل این سریال کاملاً از شبکه نتفلیکس پخش شد و به دلیل استقبال خوب ، برای فصل دوم تمدید شد.

Control z در گروه سریال های نمایشی و نوجوان قرار دارد. این مجموعه محصولی مکزیکی است که توسط کارلوس کوئینتانیلا ساکار ، آدریانا پلوسی و میگوئل مورنو تولید شده و توسط استودیو Lemon برای Netflix تولید شده است. اولین فصل کنترل Z در هشت قسمت 35 دقیقه ای برای بیننده نمایش داده می شود. در 23 ژوئن 2016 ، اولین فصل این سریال کاملاً از شبکه نتفلیکس پخش شد و به دلیل استقبال خوب ، برای فصل دوم تمدید شد.

مدتی پیش ، به پیشنهاد Netflix ، مجموعه تلویزیونی مکزیکی Ingobernable را راه اندازی کردم. این سریال در طرح خود بسیار عالی بود ، اما در میانه داستان به دلیل بازی ضعیف و غوطه وری کارگردان در طرح ، عملاً به یک فیلم تمام عیار هندی تبدیل شد و این دلایل من را مجاب کرد که سریال را نیمه تمام بگذارم. و خاطره خوبی از سریال داشته باشید. من به مکزیکی فکر نمی کنم ، اما اگر اعتیاد عجیبی به غریبه ها داشته باشم چه باید بکنم! Control Z یک نمایش واقعا خوب بود ، یک نسخه مکزیکی از شرلوک ، که در آن تکنیک فیلمبرداری و استفاده از جلوه های ویژه آن را بسیار جذاب کرده است. از طرف دیگر فضای نوجوانی داستان باعث می شود احساس خوبی داشته باشید. مدت زمان کوتاه هر قسمت و ریتم سریع داستان مانع از تعیین نتیجه بیننده نمی شود و فضای مرموزی که دارد به شما می گوید. از طرف دیگر زبان اسپانیایی داستان بسیار خوب است و زیرنویس فارسی بدون کوچکترین سانسوری کار می کند. شده است یکی از جنبه های حاشیه ای این مجموعه ، به اصطلاح ، مکان مدرسه است. مدرسه ای که این سریال در آن فیلمبرداری شده بسیاری از مدارس است !! یا من با زیبایی بصری و تجهیزات مدرسه آشنا نیستم ، یا واقعاً از دنیا خیلی عقب هستم. حالا خود شما می بینید و می فهمید که من در مورد چه چیزی صحبت می کنم. این سریال یکی از مواردی است که شما را بسیار سرگرم می کند ، این اصطلاحاً ذرت بو داده است! شما باید چیپس ، پفک و دانه ها را زیر بازوی خود قرار دهید و از آن مراقبت کنید .

خلاصه:

در یک تجمع دانشجویی در مدرسه ملی مکزیک ، یک هکر ناشناخته راز یک دانش آموز را برای دانش آموز دیگر فاش می کند. این افشاگری موجب رنجش عمیق دانشجویان می شود و مشکلات زیادی را برای انتقام از یکدیگر ایجاد می کند. سپس راوی به حریم خصوصی و اسرار دانش آموزان دیگر می رود و این موارد منجر به شکل گیری حوادث ناگوار زیر می شود. سوفیا هررا یک دانش آموز بسیار دقیق ، باهوش و درونگرا است که به ویژه علاقه مند به یافتن یک هکر مدرسه است و این همان چیزی است که وقایع سریال را تعریف می کند و داستان های هیجان انگیزی را ایجاد می کند .

نقد و بررسی فیلم Mortal Kombat 2021

نقد و بررسی سریال Ozark

نقد و بررسی سریال A Teacher

نقد و بررسی فیلم Dolittle 2020

نقد و بررسی سریال The Crown

نقد و بررسی فیلم The Hitman’s Wife’s Bodyguard 2021

نقد و بررسی فیلم A Quiet Place 2021

، ,سریال ,یک ,کند ,z ,فصل ,می کند ,می شود ,است که ,این سریال ,control z ,برای netflix تولید ,برای بیننده نمایش ,توسط استودیو lemon ,میگوئل مورنو تولید

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قالب های بلاگ بیان korean drama and korean show استیکر های جدید تلگرام , استیکر تلگرام نویسنده گچ برگ | قيمت گچ برگ | اجراي گچ برگ دنیای فیلم هندی زیبایی پوست و مو آموزش زبان انگلیسی آریــــانـــت_خـدمـات فـنـی کـامـپـیـوتـر با کادری مجرب در محل شما هنرمندان